Oirschot is een geliefde trouwgemeente en dat is niet voor niks. De historische ambiance zorgt als vanzelf voor een romantische sfeer én voor prachtige foto's. De omliggende winkels, speciaalzaken en sfeervolle horeca-gelegenheden bieden bij elkaar alles wat je op het gebied van trouwen nodig hebt: van trouwringen tot bruidstaart, van fotograaf tot feestzaal.

 In de historische raadzaal van het Oude Raadhuis kun je trouwen voor de wet. Hiervoor kun je contact opnemen met de gemeente Oirschot. Ook buiten het historische centrum vind je bijzondere locaties om te trouwen.

Welke sfeer zoek je?


Zie je het al voor je? Jullie in een prachtige oldtimer op de Markt in Oirschot. Je stapt uit voor de toren van de basiliek. Vooraf hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven in de prachtig historische raadskelder....

 

Romantisch & eigentijds

 

De historische raadzaal (met gewelven) van het Oude Raadhuis is dé officiële trouwlocatie van de gemeente Oirschot. Op dit moment werken we aan een nieuwe inrichting die eigentijdser, romantisch en helemaal van nu wordt. Vanzelfsprekend blijven alle autenthieke sfeerelementen helemaal bewaard. Hieronder zie je alvast een impressie van het ontwerp. De oplevering staat voor februari 2024 gepland. 

trouwen raadhuis


Nieuwsgierig naar de vernieuwde raadzaal? Zodra alles af is nodigen we iedereen graag uit voor een speciale open dag. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten. 

Nog meer mooie trouwlocaties ...