Oirschot is een geliefde trouwgemeente en dat is niet voor niks. De historische ambiance zorgt vanzelf voor een romantische sfeer én voor prachtige foto's. De omliggende winkels, speciaalzaken en sfeervolle horecagelegenheden bieden bij elkaar (bijna) alles wat je op het gebied van trouwen nodig hebt: van trouwringen tot bruidstaart, van fotograaf tot feestzaal.

 In de historische raadzaal van het Oude Raadhuis kun je trouwen voor de wet. Hiervoor kun je contact opnemen met gemeente Oirschot. Ook buiten het historische centrum vind je bijzondere locaties om te trouwen.

Op zoek naar de juiste sfeer...


Zie je het al voor je? Jullie in een prachtige oldtimer op de Markt in Oirschot. Jullie stappen uit voor de toren van de basiliek en geven elkaar het ja-woord in het monumentale Oude Raadhuis.

 

Historisch & eigentijds

De historische raadzaal (met gewelven) in het Oude Raadhuis is dé officiële trouwlocatie van de gemeente Oirschot. Hier trouw je in de ambiance van de historie van een eeuwenoud monument, maar met een eigentijdse sfeer en inrichting. 

Maak je dag compleet...

Geniet van je dag en vier de liefde met een geweldig diner op een sfeervolle locatie met al je dierbaren. Helemaal in jullie stijl. 

Een toost op de liefde!

Het feest kan beginnen. Maar eerst wordt er getoost op de liefde. En we gaan nog niet naar huis.... 

  • Taartentafel

Nog meer mooie trouwlocaties ...