Hoe kom je er?

Oirschot ligt in de driehoek van de bruissende Brabants steden Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, ook wel het Groene Woud genoemd. Door de centrale liggen is Oirschot makkelijk bereikbaar. Eindhoven Airport ligt op slechts 15 kilometer afstand. Het Wilhelminakanaal voert dwars door Oirschot.

Hoe kom je er?
Boot

Overnachten

We vinden het natuurlijk leuk als je een nachtje blijft slapen. Dan leer je Oirschot pas écht kennen. Neem een kijkje en laat je verrassen door de vele bijzondere logeeradresjes die Oirschot rijk is. Of het nu een monumentaal boutiquehotel is of camperen bij de boer. 

Overnachten
Mooie hotelkamer boetiekhotel

Leuk voor kinderen

Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven in Oirschot en omgeving. Ben je op zoek naar een museum, wil je een leuk kinderfeestje organiseren of gewoon lekker spelen en ravotten? Kijk snel verder voor alle leuke tips. 

Leuk voor kinderen

Trouwen in Oirschot

Ben je voor jouw 'grote' dag op zoek naar een sfeervolle en romantische omgeving? Dan is Oirschot misschien wel de plek voor jou. Maak kennis met het hart van Oirschot waar je trouwt in de bijzondere raadskelder. Of misschien wel in de Sint Petrusbasiliek.

Trouwen in Oirschot