Jaarlijks organiseert stichting Visit Oirschot in samenwerking met anderen en vele vrijwilligers het unieke Halloween Oirschot. Het grootse buitenevent trekt op deze avond duizenden bezoekers naar het historische centrum van Oirschot.

Hier kun je huiveren, gruwelen en griezelen. De productie van Halloween Oirschot kan alleen tot standkomen dankzij de inzet en betrokkenheid van vele honderden vrijwilligers. Deze komen uit de eigen gemeente, maar ook daarbuiten. 

Meer weten over de organisatie, deelname als act/acteur of heb je een vraag of idee voor Halloween 2023? Neem contact op met de organisatie. 

Kijk op Halloween Oirschot voor actuele informatie.

 

Halloween Oirschot

Wil je ook meedoen aan Halloween Oirschot 2023? Dat kan! Wil je als vriendengroep, klas, buren of vereniging een heuse horroract opvoeren? Of vind je het leuk om mee te helpen in de organisatie, voorafgaand, maar ook ter plaatse? Samen maken we Halloween, dus we kunnen jouw hulp goed gebruiken! Mail naar info@halloweenoirschot.nl voor meer informatie en mogelijkheden. Je kunt ons het hele jaar door benaderen. We slaan je gegevens op.
 

Samen maken we Halloween Oirschot!

Misschien heb je wel een te gek (gruwelijk) idee en ben je ook aangestoken door het Halloween-virus? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem contact met ons op wanneer je graag iets met ons wilt delen of bijdragen. Bezoek ook eens de website voor meer inspiratie!