Stijlvol trouwen, bijeenkomen of iets vieren...

Stap binnen in de historische ambiance van het Oude Raadhuis van Oirschot. Met de majestueuze gewelven en rijke geschiedenis biedt het Oude Raadhuis een unieke en inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst, gezellige borrel of een intiem diner.

Historie

Het Oude Raadhuis is een perfecte locatie om indruk te maken op uw gasten. Ontdek de veelzijdigheid van de Oude Raadzaal met zijn imposante gewelven. Ooit de markthal van het dorp waar kooplui hun boter, gevogelte, eieren en groenten kwamen verhandelen. Nu een ruimte vol karakter en geschiedenis. 
 

tekening oude raadhuis

Trouwen

De historische Raadzaal (met prachtige gewelven) in het Oude Raadhuis is dé officiële trouwlocatie van de gemeente Oirschot. Hier trouw je in de ambiance van een eeuwenoud monument, maar toch met een eigentijdse sfeer en inrichting. Voor meer informatie over trouwen kun je contact op nemen met gemeente Oirschot. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Zakelijk bijeenkomen

Een exclusieve zakelijk bijeenkomst organiseren? Maak gebruik van de charme van het Oude Raadhuis; een monumentale vergaderlocatie in de Brainport. Maar ook een discrete locatie om vertrouwelijk gesprekken te voeren. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Raadzaal

Iets vieren

Veel mensen hebben een bijzondere herinnering aan de raadzaal van het Oude Raadhuis. Dan is het mooi om een herinnering opnieuw tot leven te brengen en het leven te vieren. Dat kan bij uitstek in de vernieuwde Oude Raadzaal! Een sfeervolle borrelopstelling kan voor ongeveer 50 personen, maar ook een zittend diner of mooi lunchbuffet behoren tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Kijk hier alvast voor suggesties. 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Oude Raadhuis? Wij staan je graag te woord of maken een afspraak.

Anne Marie Rossou | Manager het Oude Raadhuis 
E-mail |  hetouderaadhuis@visitoirschot.nl
Mobiel | 06-48230960
Ons bezoekadres is Markt 1 | 5688 AJ OIRSCHOT 
 


 

Renovatie & verduurzaming

In het najaar van 2024 staat de verduurzaming van het Oude Raadhuis op de agenda. Vanzelfsprekend met behoud van alle oorspronkelijke elementen en met respect voor historie en authenticiteit. Maar met het oog op de toekomst. 

Meer informatie...

Suggesties voor je bijeenkomst in Oirschot...