Een bezoek aan Oirschot neemt je mee terug in de tijd. Met meer dan 320 monumenten is er altijd wel wat te zien en ontdekken. Omgeven door monumentaal landgoed en Brabantse natuur is Oirschot een plek voor iedereen die houdt van genieten, cultuur, gezelligheid, historie en ontspanning. 

Halloween 2022 is van start!

Kom ook of doe mee! 

De route is klaar, de personages komen zachtjes aan tot leven, alle ledematen zijn opgegraven en het bloed is weer aangevuld! Kom dit jaar ook naar Halloween en ontmoet de Dodelijke Dokter. Wees er op tijd bij, want bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten komen elk jaar speciaal naar Oirschot om dit niet te missen. Halloween is op zaterdag 29 oktober. Ga snel naar de website en koop alvast je tickets.

Meedoen als act, figurant of vrijwilliger? We komen graag met je in contact. Stuur een mail naar info@halloweenoirschot.nl

Nieuwtjes & meer...

"Een levend erfgoeddorp op steenworp van de innovatieve Brainport

F. de Bruin, Tripadvisor

Pittoreske paadjes

Lekker slenteren en verborgen paadjes en nauwe steegjes ontdekken. Meer heb je soms niet nodig. Jezelf laten verrassen en inspireren door de mooie gevels, een bijzonder detail of een spontaan praatje met een bewoner. Een ontspannen en ongedwongen sfeer, dat is Oirschot. Houd je camera in de aanslag voor de mooiste plaatjes, leuk wanneer je ons tagt met #visitoirschot.

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.