Welkom in Oirschot

Een bezoek aan gemeente Oirschot neemt je mee terug in de tijd. Met meer dan 320 monumenten is er altijd wel wat te zien en ontdekken. Omgeven door monumentaal landgoed en Brabantse natuur is Oirschot een plek voor iedereen die houdt van genieten en ontspannen. Maar ook gezelligheidszoekers kunnen terecht in Oirschot: er is genoeg te proeven en beleven.

Volg ons op Facebook en Instagram. Bekijk hier onze UIT-agenda.

Vanaf 1 april 2024 is het toeristisch informatiepunt (het Oude Raadhuis) op zondag geopend van 11.00 - 15.00 uur.

Nog meer tips...

Zomeravondmarkt

De gezellige zomeravondmarkt vindt dit jaar plaats op 4 juli en 15 augustus. Wil je graag als ondernemer, vereniging, namens een goed doel of als amateur/hobbyist jouw product of dienst op een leuke en onderscheidende manier verkopen, promoten, presenteren of demonstreren? Meld je dan aan voor de Zomeravondmarkt. Kijk hier voor meer informatie/voorwaarden. 

Asperges uit Oirschot

Eet ze in een restaurant of haal ze bij de boer en ga zelf aan de slag! Je kunt terecht bij aspergekwekers Van Gerven en Versteden voor de beste asperges van Oirschotse bodem. Geniet van dit échte streek- en seizoensproduct. Kijk hier voor leuke recepten. 
 

Asperges

Trots op onze ondernemers in Oirschot

Trots op alle Oirschotse ondernemers. Tijdens de Dag van de Ondernemer werd dit prachtige filmpje gepresenteerd. Samen maken we Oirschot.

Ondernemers Oirschot

Nieuwtjes & meer...