Welkom in Oirschot

Een bezoek aan gemeente Oirschot neemt je mee terug in de tijd. Met meer dan 320 monumenten is er altijd wel wat te zien en ontdekken. Omgeven door monumentaal landgoed en Brabantse natuur is Oirschot een plek voor iedereen die houdt van genieten en ontspannen. Maar ook gezelligheidszoekers kunnen terecht in Oirschot: er is genoeg te proeven en beleven.

Volg ons op Facebook en Instagram. Bekijk hier onze UIT-agenda.

Ons toeristisch informatiepunt (het Oude Raadhuis) is in juli & aug. geopend van woensdag t/m zondag 11.00 - 15.00 uur. 
Maandag & dinsdag gesloten. 

Nog meer tips...

Halloween 2024 van start

Ook al staat de zomer en de vakantieperiode voor de deur: de organisatie van Halloween Oirschot is in volle gang!  Meedoen als act, figurant of vrijwlliger? Neem dan contact met ons op. Kijk hier voor meer informatie. 

Zomeravondmarkt

De gezellige zomeravondmarkt vindt dit jaar plaats op 4 juli en 15 augustus. Wil je graag als ondernemer, vereniging, namens een goed doel of als amateur/hobbyist jouw product of dienst op een leuke en onderscheidende manier verkopen, promoten, presenteren of demonstreren? Meld je dan aan voor de Zomeravondmarkt. Kijk hier voor meer informatie/voorwaarden. 

Trots op onze ondernemers in Oirschot

Trots op alle Oirschotse ondernemers. Samen maken we Oirschot.

Ondernemers Oirschot

Nieuwe inrichting raadskelder

De historische Raadzaal (met prachtige gewelven) in het Oude Raadhuis is dé officiële trouwlocatie van de gemeente Oirschot. Hier trouw je in de ambiance van een eeuwenoud monument, maar toch met een eigentijdse sfeer en inrichting. Kijk hier voor meer informatie over het Oude Raadhuis. 

Nieuwtjes & meer...