Deelnemen aan de Zomeravondmarkt

Tijdens twee zomerse donderdagavonden kunnen bewoners en bezoekers gezellig rondstruinen op de Zomeravondmarkt in hartje Oirschot. Ondernemers, maar ook verenigingen, creatieve amateurs en hobbyisten presenteren hier hun (streek)producten, er is vanalles te proeven en te beleven. Natuurlijk is er ook muziek en wordt er ook aan de kinderen gedacht. In een braderie-achtige setting loop je langs diverse kraampjes. Met natuurlijk de basiliek als historische achtergrond en niet te vergeten de talloze gezellige terrasjes eromheen.


Deelnemen? 
Wil je graag als ondernemer, vereniging, namens een goed doel of als amateur/hobbyist jouw product of dienst op een leuke en onderscheidende manier verkopen, promoten, presenteren of demonstreren? Of misschien wil je wel een kleine workshop geven? Veel is mogelijk. Meld je dan aan als deelnemer. Je kunt hiervoor een kraam huren (4 x 2 meter) of een staanplaats indien je geen kraam nodig hebt. 

Ook deelnemers buiten Oirschot kunnen zich aanmelden en dus ook zonder kvk-nummer. 

Je aanbod dient qua kwaliteit en sfeer te passen bij Oirschot. Dit betekent dat we geen 'massa-producten' of 'schreeuwerigheid' aanbieden. Een aantal steekwoorden ter inspiratie zijn: lokaal, duurzaam, groen, ambachtelijk, verrassend, vernieuwend, onderscheidend, verleidelijk, creatief, ludiek, smakelijk, kunstzinnig, seizoensgebonden, brocante, acoustisch, gezellig, sfeervol, kindvriendelijk. 

Kijk hier voor meer informatie/voorwaarden. 

Let op:
* Aanmelden voor een kraam/staanplaats kan tot uiterlijk 1 week voor de marktdatum.
* De opzet is een sfeervolle, gemoedelijke maar ook onderscheidende avondmarkt, we streven naar een sfeervolle uitstraling, kwaliteit en variatie van het aanbod. 
* Het centrum wordt autovrij gemaakt ten tijde van de Markt. Indien we voldoende aanmeldingen hebben worden er naast de Markt ook kramen/deelnemers op het Vrijthof geplaatst. 
* Kosten deelname € 45,00 excl. btw. Dit is inclusief kraam/staanplaats per dag. 
   N.B.: deze prijs is onder voorbehoud van een minimaal totaal aantal kramen/deelnemers van 35.

Sfeerimpressie Zomeravondmarkt 2023 - Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier

  • Heerlijke cocktails...

  • Een ijsbad proberen

  • Met de basiliek op de achtergrond

  • Genoeg te snuffelen...

  • Ook voor de kinderen is er van alles

  • Nog meer voor de kids...

  • Gezellig samen promotie doen

  • Lekker swingen met de Sunny Beams

Welke datum? *verplicht
Hoe hebt u ons gevonden?

* Velden met een asterisk zijn verplicht.