Pal aan de Markt vind je het toeristisch informatie- en inspiratiepunt van Visit Oirschot; het Oude Raadhuis. We heten je hier van harte welkom. Ons team staat voor je klaar om je te informeren over de vele bezienswaardigheden, activiteiten en beste horeca-adresjes. Ook verkopen we leuke Oirschot-souvenirs. Loop gerust eens binnen! 

Bereikbaar & geopend

Vanaf januari 2024:  
Din t/m zat van 10.00 - 16.30 uur.
Vanaf 1 mei ook op zondag geopend
Buiten openingstijden ook via whatsapp bereikbaar.
Tel. & Whatsapp: + 31 (0) 499 - 216 514 

Bezoekadres: Markt 1 | 5688 AJ OIRSCHOT 
E-mail: info@visitoirschot.nl
 

Mail ons
tekening oude raadhuis

Souvenirs

Heb jij 'm al gespot, de Oirschot hoodie? We hebben de hoodies in diverse kleuren en diverse maten (v.a. 110 tot XXL). Nu verkrijgbaar voor: Volwassen hoodie voor € 39,50, kinderhoodie voor € 37,50.

Wist je dat we nog meer leuke souvenirs verkopen zoals mokken, tasjes, magneten, stickers en vogelhuisjes. 

 

Expositie Oirschotse meubels

Op de tweede verdieping van het Oude Raadhuis vind je op dit moment een kleine maar interessante expostie over de historie van de Oirschotse meubelindustrie. Kom gerust eens kijken tijdens onze openingstijden. 

 

Fotopuzzeltocht, leuk voor jong & oud!

Leuk voor de kids! Lekker rondwandelen en tegelijk een puzzel oplossen én meer te weten komen over historisch Oirschot? Doe de fotopuzzeltocht! De oplossing kom je te weten door de code open te krassen en de QR-code te scannen. Verkrijgbaar voor € 5,- per stuk. 

Snoeperke, leuk om te geven of te krijgen

Het compleet vernieuwde Snoeperke is bij Visit Oirschot verkrijgbaar. (Ook verkrijgbaar bij Van Gool in Oostelbeers en de Klumpkes in Middelbeers). 

Snoeperke

Dorpsrondleidingen & Torenbeklimmingen

Graag zijn we je behulpzaam bij het reserveren van een dorpsrondleiding of torenbeklimming met één van onze lokale gidsen (Oirschottologen). 
Voor de torenbeklimmingen kijk hier voor de data en online boeken. Voor een dorpsrondleiding kijk hier

 

Bord rondleiding

Toegankelijk en gastvrij

Ook minder-validen zijn van harte welkom in het raadhuis. Via deze groene deur kom je bij een lift. Zo kan iedereen binnen een kijkje komen nemen. Ook beschikken we over een invalidentoilet waarvan tijdens onze openingsuren gebruik gemaakt kan worden. 

Groene deur voor lift