Op donderdagavond 25 mei trappen we af met Halloween 2023!  Ben jij één van de acts, acteurs, verkeersregelaars, schminkers, sjouwers, creatieveling of andere vrijwilliger van Halloween? Dan ben je van harte welkom! Of denk je erover om dit jaar voor het eerst mee te doen? Dan ook ben je van welkom! 

Natuurlijk blikken we terug met de aftermovie op 2022. Ook presenteren we de ideeen en plannen voor dit jaar. Van te voren zullen we ook de route al publiceren. Dus houdt onze socials en website goed in de gaten! 

Naast de organisatie zal ook wethouder Joep van de Ven je ontvangen. We hopen er een inspirerende avond van te maken waar al de eerste prille ideetjes en verbindingen ontstaan. 

Ook geinteresseerden buiten Oirschot zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Vooraf aanmelden is fijn en kan naar: info@halloweenoirschot.nl

Donderdag 25 mei 2023 | aanvang 19.00 uur | locatie restaurant SNTZL de Zwaan | eerste rondje van de organisatie 

 

Voorbereidingen weer gestart

De voorbereidingen lopen alweer volop. Wil je dit jaar weer of ook meedoen? Kom 25 mei naar de kick-off avond en laat je inspireren en informeren. Neem alvast een kijkje op de website Halloween Oirschot.