Halloween 2022 van start!

De route is nauwkeurig uitgestippeld, de acts hebben hun personages weer klaar, het bloed is aangevuld en de spanning begint al aardig op te lopen: Halloween 2022 is er klaar voor! 

Misschien heb je het al gezien: dit jaar hebben we een fantastische act weten binnen te halen, namelijk de 'Kraaien' uit Heeze. Deze groep, met bizar enge grote kraaien worden tot leven gewekt tijdens Halloween. Waar je ze kunt vinden verklappen we nog even niet! En natuurlijk hebben we nog veel meer voor je in petto.... 

Kom dus weer huiveren, bibberen en griezelen en laat je flink te grazen nemen door de Dodelijk dokter.... 

Mee doen? 
Ben je ook aangestoken met het Halloween-virus en wil je dit jaar meedoen? Wacht niet en meld je aan! We zoeken vrijwilligers die op de avond zelf mee willen helpen of figurant willen zijn. Wil je met je vrienden, (schoon)familie of buren een act doen? Neem dan snel contact met je op en we praten je bij! 


Route
Hoe geweldig is het wanneer je dit jaar op de route woont of werkt! Doe mee, en tover jouw plek om in een gruwelijk en bloederig decor.

Verhaal
Ook dit jaar heeft de organisatie zich weer laten inspireren door een verhaal. Kijk hier om het verhaal te lezen. 

Tickets
Je ticket koop je gemakkelijk online via de website. Vanaf begin oktober kun je ook terecht in het oude raadhuis van Visit Oirschot.