Wil jij Oirschot promoten tijdens de 4Daagse van Nijmegen? - Bestel dan je gratis wandelshirt bij Visit Oirschot!

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Traditioneel is dat ook de tijd van de 4Daagse van Nijmegen. Dit jaar wordt deze gehouden van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli a.s.. Ben jij of ken jij een van de vele wandelaars uit de gemeente Oirschot die mee gaat lopen? Dan hebben we leuk aanbod! Je krijgt namelijk een gratis wandelshirt om Oirschot te promoten. Het is een leuke gelegenheid om onze gemeente en het prachtige erfgoed en natuur onder de aandacht te brengen. En wandelen past bij Oirschot; het wandelknooppuntensysteem is zelfs in Oirschot als eerste uitgerold!

We verwachten dat je het shirt draagt tijdens een van de wandeldagen, bij voorkeur natuurlijk tijdens de laatste dag en jouw inhuldiging! Maak op ‘Via Gladiola’ een selfie of leuke foto van jouw prestatie en deel die met ons via Facebook en Instagram (#oirschot #visitoirschot @visitoirschot, maar natuurlijk ook op @4daagse_nijmegen #4daagse_nijmegen). 

Aanmelden kan per e-mail:  info@visitoirschot.nl tot en met donderdag 29 juni a.s. Geef je naam, inschrijfnummer en de gewenste maat door.

  • Voor dames zijn de maten XS tot en met XXL beschikbaar 
  • Voor heren de maten S tot en met XXXL. 
  • Je kunt op vertoon van je inschrijfbewijs voor de Vierdaagse het wandelshirt afhalen vanaf dinsdag 11 juli a.s. bij het Visit Oirschot Informatiepunt op ‘het Oude Raadhuis’ , Markt 1 in Oirschot. Openingstijden zijn 10.00 – 16.30 uur.
  • Het T-shirt is van sneldrogende sportkwaliteit (dus geen katoen) in de kleur rood en bevat het logo van Visit Oirschot.
  • Tot slot wensen we alle wandelaars veel succes!