Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Hoogtepunten uit de Matthäus Passion in Eindhoven

Een uitstekende kennismaking met de Matthäus Passion in de sfeervolle Paterskerk van DomusDela in Eindhoven. Op deze avond klinken in ruim anderhalf uur alle koorwerken en enkele aria's uit de Matthäus Passion. Echte hoogtepunten! Voor koor en orkest (samen 130 musici) is het de laatste 'training' voor de integrale uitvoering die twee dagen later in Oirschot plaatsvindt. U hoort ook de aanwijzingen van dirigent Cees Wouters.

Uitvoerenden: Kempenkoor en barokorkest La Sopresa onder leiding van Cees Wouters. Solisten: Marjon Strijk (sopraan en Jan Van Elsacker (tenor, verteller).

Het bekende verhaal over het verraad en de dood van Jezus wordt deze avond vertelt. In de integrale uitvoering wordt dit gezongen door de evangelist. De dirigent vertelt iets over de achtergronden van de Matthaüs Passion. De avond heeft een ongedwongen karakter en er is geen pauze. 

Kaartverkoop vanaf 22 februari 2022 via www.matthauspassionoirschot.nl

Prijzen

  • Prijzen (inclusief programmaboekje): € 50,- (zakelijk, gereserveerde plaatsen) - € 22,50 (regulier, vrije plaatskeuze) - € 5,- (kinderen t/m 16 jaar, vrije plaatskeuze).
    Zakelijke tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via het secretariaat: secretariaat@matthauspassionoirschot.nl.

Locatie